Post by arkpicunnfachal on Mar 5, 2022 18:22:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודדים סיבולת אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
זה טוב אבל אני חייבת להוסיף מכוניות. ואני חושב שברוקהייבן צריך עוד פרצופים וכמה אנשים אמרו שהם לא קיבלו את הצ'אט הקולי.
אני אוהב את האפליקציה, אבל מאז שהיא ירדה היא לא מאפשרת לי לחזור. הוא אומר "אין אפשרות ליצור קשר עם השרת. אנא בדוק את חיבור האינטרנט שלך!" הלכתי ללשונית גוגל ואני יכול לגשת אליה שם אבל אני לא יכול לשחק באף משחק כי זה מפנה אותי לאפליקציה וזה מראה את ההודעה ללא אפשרות להתחבר. אנא עזור. אני על כרומבוק אגב והכל מעודכן ומחקתי והורדתי מחדש את האפליקציה מספר פעמים, ללא שיפור.
Roblox Przygodowe pqz
אני מדרגת את זה 2 כי פרצו לי
סוג:הרפתקאות. פרטים נוספים > · (חוות דעת אחת). 1,199 - 75 ₪. השוואת מחירים. מתוך 21 חנויות. תמונות. וידאו. Marvels Spider Man Miles Morales PS4. סוג:פעולה.
Roblox Aventura cda
יש כול הזמן באג שזה מציא אותך ממשחק תקנו ואשנה את דעתי
אני אוהב את המשחק הזה אבל הבעיה היא למה יש באגים לדעתי. אם אני מצטרף לחוויה יגיד סליחה בבקשה תצטרף לעוד חוויה לייק או סליחה?!??!??! !!!! בבקשה תן עדכון חדש בבקשה
תעשן בבקשה דברים בחינם שלא צריך רבאקס
نجمه
זה הפסיק לטעון הכל ביחד! אני בטאבלט ונראה שלוקח יותר משעה להגיע למסך הראשי!
בסדר......אני אוהב את המשחק הזה.....אבל! לרוב כל פעם שאני מנסה להיכנס זה תמיד אומר שאני לא יכול להתחבר לשרת אימות!! מה לעזאזל רובלוקס?! בבקשה תקן את הרובלוקס הזה....
ניסיתי לשחק בשעה האחרונה וזה לא נותן לי. זה כל הזמן מעיף אותי החוצה ואומר שאני חייב להתחבר מחדש למרות שיש לי wifi משלי. הטלפון שלי מעודכן וגם roblox. ניסיתי לבטל את התקנת המשחק אבל זה עדיין לא עובד. איפסתי את הטלפון שלי וגם זה לא עובד. אז בדקתי אם משחקים מקוונים אחרים יעבדו והם עבדו. משחקים אחרים אכן עבדו זה היה רק רובלוקס שלא עבד. אז אני לא חושב שזה הטלפון שלי אני חושב שזה המשחק. בבקשה תקן את הבאג הזה.
משחק כפי כפי כפי😁😆😁🙂😉😊😊🥰😍🤩🤩🤩
Roblox Приключения akoq
אני לא מבין שזה משחק טוב שאפשר לשחק עם חברים אבל זה כל הזמן אומר לי שאני מנותק? אבל ה-wifi שלי טוב מה קורה אני רואה שזה קורה גם לאחרים??
Roblox Avanture xsa
רובלוקסלא עובד לי וזה לא קשור ללעידכון
חרה של מישחק
טוויטר \ Roblox בטוויטר: "Happy #LaborDay! Brace yourself for ...
חלק מהמשחקים טובים אבל הבעיה מאוד מפגרת והוא גם מנותק בלי סיבה, אבל המשחק הזה כיף אבל אני שונא את הדבר שמישהו רעיל אבל שמח שאתה יכול לדווח עליו אבל הוא לא נחסם במקום אתה הוא זה שנאסר וסיבה היא מילת הגנה, ואז הם הסירו את הדברים המהנים:/
מא אשן פה הכר
אני אוהב את המשחק הזה מאוד אבל הוא עומד להשתנות אז נתתי שניים בבקשה על עשה זאת
חמוד
ᐈ Roblox עזרה ❤️ 2022
האם אוכל לדעת מדוע החשבון שלי התנתק באקראי בן לילה ועכשיו אני לא יכול להיכנס לאף אחד מהחשבונות שלי?? ot אומר שהתרחשה שגיאה לא ידועה, אני לא יודע אם זו בעיה באינטרנט שלי, אני מקווה שכן, אבל אם זה לא, אנא בדוק את זה כי רכשתי הרבה דברים באמצעות robux עם אחד שלי חשבונות, תודה.
די טוב אבל הנה כמה דוגמאות למה דירגתי את זה ב-3 כוכבים הרבה באגים לפעמים המסך שלי נשבר ואני צריך להצטרף כל הזמן די מאפשר לאנשים רעילים.
שייייייייייייייייייייייייייש
אני שונא את המשחק הזה. כל כך הרבה שהמשחק כל כך מפגר ואפילו לא עובד מצוין בכלל. או אפילו עבודה זה מוציא אותי משרתים אני שונא את זה המשחק הזה הוא פשוט לא זה. בבקשה הפוך את זה לא לפגר אם זה לא. אני לא חושב שאני אשחק בו בעתיד. ➡️ זה כיף אבל בכל פעם זה מפגר ומוציא אותי מהמשחק לחבר'ה יש חיים אבל המשחק הזה מחזיק אותי.
roblox items ב-אמהות וילדים, טלפונים סלולריים
אפליקציה אחלה כיף שמשהמם לך הורדתי לא משנה קצת משעממת
יפה אבל עדיף לשחק מהמחשב
זה טוב מאוד שאתה יכול להכיר חברים חדשים ובנוסף ליהנות מכל סוגי המשחקים השונים כמו משחק תפקידים של אוביס ועוד הרבה. האם הייתי מציע את זה לילדים קטנים מתחת לחמש כנראה שלא אבל כל דבר מבוגר יותר בטוח שזה כיף ומהנה לכולם אפילו מבוגרים יכולים ליהנות עם הילדים שלהם עם רובלוקס תודה שקראת את ההצהרה הזו ומקווה שתנסה את רובלוקס היום ואם לא לא ליהנות ממשהו שאתה לא אוהב אתה לא צריך לשחק בזה. הכל כך שאם מישהו מרושע כלפיו אתה יכול לדווח עליו
היי אני אוהב את המשחק הזה כי זה כיף אבל .. תמיד יצאתי להתנתק ללא סיבה ואני תמיד לא יכול לשחק עם עדכון .. המשפחה שלי ואני תמיד קיבלנו תקלה במצלמה .. המשפחה שלי תמיד כועסת תקלה או מקווה שתתקן המשחק👁👄👁
Hdj
סבבה כזה
אני נותנת כוכב אחד מפני שיש אנשים שכימעת גרמו ליקף אז לב אמא שלי אמרה לימחוק את המישחקומתם הזה🤮🤮 וגם אי אפשר לדבר בעיברית אבל אני יתן 2 כוכבים כי זה היה ממש מעסיק אותי !!
Reckless Getaway 2 Экшен sidk
הפשר שתכינו חיקוי להדופת מי
Roblox במחשב האישי שלך, אייפון, מכשיר אנדרואיד ו- Xbox.
אתם אפליקציה טובה אבל זה ממש חוצפה שאתם מוחקים את המשתמש שהם עבדו עליו קשה בטרוף וזה ממש לא יפה ותפסיקו למחוק חולצות שהם קנו אותם ברובקס זה כמו לגנוב אנשים כסף תפסיקו....
חסמו לי את המשתמש על כלום.
משחק טוב
Roblox הרפתקאות owb
משחק הכי טוב בעולם רובלוקס תודה שעשיתם את המשחק הזה ויש אקר חדש אז תחסמו אותו בבקשה ביי
Roblox - Robin of Loxley - Wikipedia
(ערכה את הביקורת שלי) אהב את זה, עכשיו שונא את זה. אם אתה מתחיל אומר לך ללכת הביתה. פעם פפול היה ניכר, עכשיו אני לא סומך עליהם בכלל.