Post by arkpicunnfachal on Mar 5, 2022 17:58:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Dead: Season One ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Dead: Season One IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć złoty hack ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Dead: Season One 2022 version ▞▞▞
Gra ma dobrą rozgrywkę, dobrą grafikę i dobre sterowanie, ale nie spodziewam się, że była to tylko wersja próbna w odcinku 1 i musisz kupić odcinki 2-5, ale nadal jest warta na chwilę
Dodajcie Polski dam 5 gwiazdek
Gra naprawde świetna! Jedyne minusy do troche za ostre ruchy kamerą oraz języka polskiego (przy czas na czas nie nadążałem wyborach z oryginałm/zrozumieniem tekstu). Naprawde ciekawa fabuła, grafika komiksowa na bardzo wysoki poziom, świetne audio i wszystko ładnie zoptymalizowane. Xperia Z2
Może być dobry, ale nie kompatybilny z najnowszym Androidem. Znaczniki kranu działają od czasu do czasu... Niezbyt dobrze, gdy zombie są za twoimi plecami. Dlaczego programiści przestają się rozwijać? Niezadowalający.
Przez jakiś czas stała się moją ulubioną grą, ale kiedy zdałem sobie sprawę, że nie jest darmowa, stała się najgorszą grą, w jaką kiedykolwiek grałem. Dam mu pięć gwiazdek, gdy będzie można grać za darmo, ale na razie go nienawidzę
Jebać demo
Przesadzajcie do całej pamięci zżera! Nawet wszytko Odistalowałam i co ? Nic !!!! Jeśli zrobicie żeby mniej zżerało pamięci to dam 5 gwiazdek , Ale na razie okropne
Piękna piękna piękna. Nigdy wcześniej nie miałem okazji zagrać w to na moim PlayStation 3, ale tutaj to inna historia. Nie wstydzę się przyznać, że po ukończeniu pierwszej części podzieliłem ciasto i od razu kupiłem resztę historii Lee. W części 2 teraz i to zapowiada się na jedną z moich ulubionych gier w mojej długiej historii cytowania bez cytatów. Dobra robota, Tell Tale, Bravissimo!! 👌🏻.
Tylko jeden darmowy epizod... Tylko jeden odcinek za darmo, naprawdę?!
Świetna gra Ale odcinki są zbyt drogie do grania Na początku dostajesz tylko jeden odcinek do zagrania, a potem musisz kupić drugi odcinek za 350 centów za odcinek
Utknąłem na pierwszym poziomie, w którym grałem w tę grę na niskim urządzeniu końcowym (kiedy gra była pod kontrolą), teraz gram w moim telefonie do gier poco f1, utknąłem bez odpowiedzi po dotknięciu białej kropki, co do cholery?
Super dziękuję za tak, gre i instaluję reszte sezonów. Jeszcze raz dziękuję za tą gre jest mega
Ta gra jest naprawdę dobra, a grafika jest niesamowita. Moim jedynym problemem jest to, że dostajesz pierwszy odcinek za darmo, ale wszystkie pozostałe kosztują około 6,00 €.plz napraw to
Ok, więc o co chodzi z problemem z ekranem dotykowym? Mam na myśli to, że w jednej minucie mogę używać strzałek, a w następnej nie mogę się w ogóle ruszać. Jeśli to nie wystarczy, po zalogowaniu się jest prawie niemożliwe, aby zaznaczyć pole akceptuj. Trochę wątpię, że zostanie to naprawione, więc w tej notatce... Pieprzyć to
W 2 sezon jak idzemy na farme zmiania sie jezyk na niemiecki
Gra kozak tylko trzeba kupować epizody
Nie sądzę, że musimy kupować poziomy w sted, że wszystko jest wspaniałe...
Ale gówno gra nie chce działać jest ładowanie i gówno
Dźwięk jest rozmyty / głuchy na S8 ze słuchawkami Bluetooth.Wszyscy mówią wolno
Kiedy dostałem tę grę na komórkę, byłem tak podekscytowany, że uwielbiam grę Walking Dead, ale myślę, że to całkowicie śmieszne, jak pozwalasz ludziom pobrać grę za darmo i zagrać w pierwszy odcinek za darmo, a potem musisz zapłacić za pozostałe odcinki, kiedy nie powinieneś płacić Myślę, że wszystkie odcinki powinny być bezpłatne
The Walking Dead: Season One Sarguzasht mybi
To dobra gra, ale sposób na kupowanie odcinków jest naprawdę zły. Myślę, że dam 3 gwiazdki, ponieważ to naprawdę nie jest dobry sposób na odbieranie pieniędzy od graczy
to piękna gra. całkowicie polecam ci to zagrać. chociaż kontrole mogłyby wymagać pewnych ulepszeń. poza tym, że to świetna gra i uwielbiam ją. Nienawidzę też, że trzeba kupować odcinki w sezonach. więc nie powinno tam być, ponieważ możemy zagrać tylko pierwszy odcinek za darmo, a resztę do kupienia.
niesamowita gra! zawsze kochałem ten styl gry. Jedynym problemem, który widzę, jest to, że musisz płacić za odcinki 2 i dalej. Pamiętam, że mieli „przepustkę sezonową” na wersje konsolowe, za którą trzeba było zapłacić 14,99 USD, co jest w porządku. ale z telefonem komórkowym musisz zapłacić za każdy odcinek indywidualnie po 4,99 USD za sztukę. w zasadzie to około 19,96 $, jeśli grasz tylko 4 normalne odcinki, lub 24,95 $, jeśli chcesz zrobić dodatkowy odcinek „400 dni”.
Niesamowita gra, ale niestety musisz zapłacić za każdy rozdział, co sprawia, że musisz zapłacić pieniądze, aby zobaczyć, co stanie się dalej, a nawet jeśli musisz obejrzeć reklamę, aby zagrać w każdy rozdział.
Daje 3 na 5 bo mało gry dużo dużo!
AB Evolution 2022 Рольові uof
Uwielbiam tę grę, ale wszystkie ep kosztują dużo pieniędzy, po prostu udostępnij ją za darmo i byłoby dobrze😃
Chciałbym, gdyby to zadziałało. Ciągle pomijał sceny i brzęczał przez dźwięk jak szum.
The Walking Dead: Season One Приключенски qhhl
Jak włączyć grę?
Gra zostaje zatrzymana, co zrobić?
Epicka historia, która wciąga i sprawia, że chcesz więcej. W szybkim tempie, gdzie liczy się każda decyzja
Wyzwalanie w fazie 1
Fajnie
Gra jest cudownie, przyjemna, realistyczna i tak dalej, ale jest rok 2021, a BBC nie, proszę, potrzebujemy więcej aktualizacji, aby uzyskać lepszą i super rozgrywkę, proszę, dziękuję! 🙏🙃😏🤔🤦🙄.
Gra jest świetna, ale czasami nie rejestruje się po dotknięciu kółka, a opcje są czasami zbyt szybkie, co sprawia, że jest to trochę nierealistyczne. to jest usterka
The Walking Dead: Season One Приключенски qhhl
Nie mogę dotknąć gestu podanego w grze, a akcje nie działają poprawnie, mimo że mam flagowe urządzenie. Wystąpił problem polegający na tym, że głos postaci zwalniał, co sprawia, że jest mniej zabawne, napraw to
Dodaj jezyk polski mowe albo napisy bo nie umiem angielskiego a to zajmuje 1GB
The Walking Dead: Season One Sarguzasht mybi
To świetna gra, zapłaciłem 20 USD za przepustkę sezonową, aby wesprzeć programistę, kupiłbym inne sezony, ale Google wciąż zbiera moje dane, kiedy pobieram rzeczy, osiągnie 99%, a następnie zacznij od nowa w nieskończonej pętli, jeśli im nie oglądając telefonu w Google, to może trwać godzinami. Więc nie będę już kupować niczego od Google. Przepraszam dewelopera. Mogę wkrótce kupić inną platformę, a potem kupię resztę twoich gier.
Pobieram jakie ciekawe będą równą wrarzenia długo sie pobiera
Proszę naprawić grę. To naprawdę dobra gra, ale kiedy próbowałem w nią zagrać, dźwięk ucina się pod koniec każdego zdania, co utrudnia zrozumienie, co NPC próbuje powiedzieć.
Można zagrać, grafika bez szału Xperia Z...
Mój problem polega na tym, że napisy zamieniają się w inny język... losowo
Naprawdę szczegółowe, ale ciągle się zatrzymuje. To naprawdę działa mi na nerwy. Uwielbiam to tak bardzo, że naprawdę to psuje.